Hälsa för mig

Hälsa för mig handlar om att hitta mitt eget sätt att må bra på. Att försöka hitta en balans mellan det stressiga samhällets krav och vad jag behöver, vad jag vill.

Mat är ett av mina stora intressen, ett intresse som ökat i och med min IBS.  Jag äter allt, men försöker göra hälsosamma val i vardagen. Val som jag och min kropp mår bra av, eftersom jag genom vad jag stoppar i mig kan påverka hur min kropp mår.

Jag är en frukostälskare och jag försöker vara en näringsjägare, något som har växt fram genom åren. Ingenting som har hänt över en natt.

Viktigt för mig är även att matlagningen ska vara enkel. Keep it simple.

Träning är en annan viktig del i vad hälsa är för mig. Träningen får mig att må bra i kroppen. Jag ser mig själv som en aktiv person, jag har alltid rört på mig ända sen barnsben och gillar att träna, att bli svettig och att känna endorfinerna.