Overnight chiaoats och utlopp åt kreativitet

Overnight chiaoats och utlopp åt kreativitet

23 december, 2018 0 av Michaela Backman

Jag tycker oftast att det är svårt att skriva blogginlägg. Det känns som om det behöver finnas ett budskap eller en poäng i varje inlägg. Ibland skulle jag bara vilja dela bilder, men antar att det är det som Instagram är till för.

Vad skriver man exempelvis till denna bild? ”Hej! Jag har ätit en overnight chiaoats med granola, äpple, dadlar och mandel till frukost. Supergott.”

Oftast tar jag bilder bara för att jag tycker att det är roligt, utan att tänka ”det här ska blogginlägget handla om”. Fotografering är en konst och ett sätt att ge utlopp åt min kreativitet. De som känner mig väl vet att jag är väldigt ”pysslig” av mig och att jag har ett gott öga för det estetiska, för detaljer. Min kreativa sida visar sig på olika sätt och avspeglas både på jobbet och hemma. Pyssel och Bullet journaling varvas med bakning och att skapa vackra smoothiebowls, det är en del av min vardag och får mig att må bra. Jag vill alltid överträffa mig själv.

”Do more of what makes you happy” they say.

Hur jag har gjort min chiaoats? Jag blandade 1 dl havregryn, 1 msk chiafrön, 2 dl havremjölk och en nypa salt. Sedan lät jag blandningen svälla i kylskåpet under natten. På morgonen toppade jag min chiaoats med syrligt grönt äpple, hemmagjord granola, söta dadelbitar och knapriga mandlar. Perfekt upplagda i min skål. En suverän smakkombination förresten. Testa vetja!

Äter du också med ögat?