Fazers choklad och ”packningschoklad”

Fazers choklad och ”packningschoklad”

28 november, 2018 0 av Michaela Backman

SEMESTER! Woop woop! Känns konstigt att plötsligt vara ledig så här mitt i terminen, en hel vecka. Har svårt att släppa alla tankar, allt ansvar och allt som är på gång på jobbet just nu… Hade jag varit ledig och hemma hade det varit omöjligt men nu ska vi åka iväg på en resa, vilket i alla fall gör det lite lättare att släppa jobbet.

Att resa är bland det bästa jag vet. Bästa, bästa, bästa! Att packa däremot är bland det värsta jag vet. Jag lämnar ALLTID packandet till sista minuten och det tar flera timmar för mig att packa min väska då jag hittar på allt möjligt annat att göra samtidigt. Min packningsångest hör säkert ihop med min enorma beslutsångest. Jag vill ju att allt ska matcha och ditten och datten…

Så vad har choklad med detta att göra? Jo, för att motivera mig själv eller rättare sagt muta mig själv, mumsar jag allt som oftast på choklad då jag ska packa inför en lite längre resa. ”Packningschoklad”. Haha. Med kroppen full av socker blir packningsprocessen förhoppningsvis lite lättare. Klassisk betingning på hög nivå.

Då jag blir sugen på choklad är det alltid Fazers choklad, den jag är uppvuxen med. Fazers blå slår all choklad enligt mig. En av mina favoriter är chokladen med blåbär. Såååå god! Den finns inte att köpa i Sverige så jag handlar alltid med mig en chokladkaka eller två då jag besöker Finland. På så vis känns det lite speciell då jag väl bestämmer mig för att öppna paketet. Eller så blir det en inte så speciell packningschoklad. God är den oavsett.

Vi ska förresten åka på en resa till Hurghada i Egypten. WHEEE!! Lyckan är total. Jag har aldrig varit i Afrika förut så det ska bli spännande. Nu är det specifikt en träningsresa som vi ska på, så vi kommer att vara på samma hotell och samma plats hela veckan. Meningen med resan är alltså inte att resa runt i Egypten. Vi kommer dessutom att ha all inclusive. OMG! Trodde aldrig någonsin att jag skulle åka all inclusive, men eftersom det ingår i priset så är det bara att tacka och ta emot.

Så var det det där med att packa…