Kalasgod fikabowl och när man syr sina löparskor

Kalasgod fikabowl och när man syr sina löparskor

7 oktober, 2018 0 av Michaela Backman

Jag har blivit smått beroende av nicecream, men det är ju sååå gott!

Idag gjorde jag en riktig kalasbowl med mixad fryst banan och frysta hallon som jag toppade med ”myror” som jag hade kvar i kylskåpet samt lite frystorkade hallon. Perfekt söndagsfika.

Receptet på myror hittar du här: http://msolo.se/2018/09/28/myror-till-fredagsfikat/

Hela september hade jag en förkylning i kroppen som inte ville släppa, men den här veckan har jag äntligen känt mig bättre och kommit igång med träningen igen. Att inte kunna röra på sig och träna är verkligen det värsta med att vara sjuk. Kroppen skriker efter träning! Jag har gjort tre löprundor den här veckan, benen har känts tunga men det har varit skönt att komma iväg.

Det där med att sy sina skor… Jag har ett par favoritskor, ett par pinkfärgade Adidas supernova sequence boost som har följt mig en tid. En ganska lång tid. Skorna är så pass välanvända att det har blivit hål på båda skorna längst fram vid tårna, så att strumporna lyser igenom. Inte okej! Jag är inte redo att säga farväl till skorna än så jag tog fram nål och tråd och sydde ihop de trasiga hålen på skorna. Resultatet blev superbra! Få se hur länge det håller bara… Kanske det är dags att köpa nya skor snart.