”My fucked up life muesli”

”My fucked up life muesli”

6 oktober, 2018 0 av Michaela Backman

Frukost. Bästa målet på hela dagen. Jag har alltid varit en frukostmänniska. Vissa är det vissa inte. Av en händelse snubblade jag över Mymuesli. Himmelriket. Du kan mixa din egen müsli, välja bland olika, gryn, frön, nötter, flingor, torkad frukt, choklad… Allt som behövs för en perfekt müsli. Du kan dessutom namnge din müsli själv och välja design på förpackningen. Underbart!

Ibland kan det däremot vara svårt att välja. Jag läste någonstans att vi gör tusentals val varje dag. Tusentals. Betungande för en person som mig, som ständigt har beslutsångest. Ibland är det skönt om någon annan gör valen åt en. Hos Mymuesli kan man, förutom att skräddarsy sin egen müsli, välja bland en massa färdiga müslialternativ med olika smak och design.

Det var då jag såg My fucked up life muesli. Känslan just nu. Den ska jag ha.

My fucked up life muesli innehåller: granola, torkade tranbär, pistagenötter, torkade surkörsbär, frystorkade hallon, cashewnötter och pumpakärnor. Hur gott låter inte det?

Det var spännande att öppna locket och jag blev väldigt positivt överraskad. Müslin innehåller rikligt med ingredienser, mer än jag hade förväntat mig. Då hade jag ändå höga förväntningar med tanke på priset och Mymuesli levererar verkligen.

Livet är inte alltid en dans på rosor och vissa dagar kräver sin My fucked up life muesli. Idag är en sådan dag för mig. Och ja, müslin är lika god som den ser ut!