Grönt är skönt

Grönt är skönt

20 september, 2018 0 av Michaela Backman

Idag slog suget till efter en grön smoothie. Mina måltider den här veckan har inte varit optimala, p.g.a. långa jobbdagar, dålig planering, lågt blodsocker och snabba lösningar. Ingen bra kombination. Det känns direkt i kroppen, som skriker efter grönsaker och näring. Låter det bekant?

Jag strävar efter att göra gröna smoothies varje vecka, ibland blir det en gång, ibland två. Dels för att det är ett enkelt sätt att få i sig lite extra grönt på, men främst för att det är gott och fräscht. Jag har oftast olika gröna ingredienser hemma så att jag lätt kan slänga ihop en grönis. Ett tips är att pressa ner citron eller lime i smoothien eller att blanda i banan eller mango för att tillföra sötma.

Idag gjorde jag en grön smoothie på fryst mango, zucchini, färsk ingefära, färsk spenat, 1/2 pressad citron och en skvätt kokosdryck. Gött!