Lördagsbrunch deluxe

Lördagsbrunch deluxe

1 september, 2018 0 av Michaela Backman

Idag firar vi två år i huset! Woop woop! 1a september 2016 flyttade vi in. Första middagen bestod av bubbel och den obligatoriska flyttpizzan. Jag minns att det kändes overkligt. Magiskt. Är det här verkligen vårt? Vi flyttade från en liten tvåa till ett stort hus, avsaknaden av möbler var ett faktum och allt utrymme kändes som en befrielse med tanke på hur trångt vi bodde innan. Nu känns huset som hemma. Det finns fortfarande en del att fixa, men ett hus är ett livsprojekt som får ta tid… 1a september är ett datum som vi kommer att fira, i alla fall så länge som vi bor här.

På morgonen cyklade jag till Ica och köpte blommor, färskt bröd och croissanter samt lite annat gott för att överraska min sambo, som inte är lika morgonpigg. Jag vill varna känsliga läsare för gluten! (Haha). ”Älskling, frukosten är klar!” ropade jag och väntade vid den uppdukade köksön.

Amelia Adamo sparkling rosé. Alkoholfritt. 

Brunchen bestod av färska frallor, croissanter och hemmagjort fröknäcke. Som pålägg hade vi kokt ägg med Kalles kaviar, salami Milano, färskost, smör, Herrgårdsost, uppskurna grönsaker samt brie och fikon. Drycken bestod av apelsinjuice, kaffe och rosébubbel. En härlig mix om du frågar mig, för att skapa det där lilla extra en ledig lördagsförmiddag när man vill fira.

Uppdukad överraskningsbrunch.

Skål!

Det blev en härlig lördagsbrunch med en massa gott, många skratt och ingen tid att passa. En bra start på dagen. Skål och hurra för oss och vårt hus!