Stecco Natura

Stecco Natura

17 augusti, 2018 0 av Michaela Backman

Tredje veckan jobb förbi för min del efter semestern och hösten börjar sakta men säkert kännas i luften. Regnet öser ner där ute och jag står här vid min köksö med en kopp kaffe i handen och kollar igenom foton från sommarens äventyr…

Sommarens höjdpunkt var resan till Palma. Jag och min sambo var en vecka på Mallorca, i Palma, där jag även för sju år sedan bodde och ”jobbade” som au pair. Det var fantastiskt att vara tillbaka, att återuppleva staden och minnen från tiden som au pair. Palma är en fantastisk stad om du frågar mig. Lagom stor med fina stränder och en lång strandpromenad, samt ett stort utbud av shopping och en massa mysiga caféer och restauranger.

Hola!

En del av strandpromenaden i Palma.

Det blev oundvikligen en och annan glass under resans gång. Jag vill tipsa om ett ställe som heter Stecco Natura som serverar vegansk glass, det vill säga glass som varken innehåller gluten eller mjölkprodukter. Disken var fylld av färgsprakande glasspinnar med olika smaker, allt från mango, jordgubb och choklad till pistasch och mandel.

Inte den bästa bilden, men ”live” såg glasspinnarna sprudlande ut.

Jag valde en mangoglass med vitchokladfrosting och strössel. SÅ GOD.

Fräsch mangosmak och svalkande gott.

Gelaterie Stecco Natura

Om du är i Palma och har vägarna förbi gatan med namnet OMS så rekommenderar jag varmt att prova en vegansk glass från Stecco Natura, som ursprungligen är ett Italienskt gelatoföretag. Esta bueno!

100% natural.