Melonpizza med fetaost och mynta

Melonpizza med fetaost och mynta

30 juli, 2018 0 av Michaela Backman

Jag har bokstavligen levt på melon och fetaost den här sommaren. Det söta och det salta är en oslagbar combo. Ett hett tips om även du gillar den kombinationen är att göra en melonpizza. Väldigt fotogenisk och väldigt god, men framför allt snabbt och enkelt.

 

Dela melonen på mitten och skär ut en cirkel som du sedan delar i mindre bitar. Smula över fetaost och dekorera med färsk mynta. Melon och mynta passar superbra ihop! Att använda färska örter ger verkligen det där lilla extra. Som pricken över i:et ringlade jag över lite honung. Omnomnom…

 

Melonpizza med fetaost och mynta passar även utmärkt som förrätt, låt dina gäster ta en slice eller två medan ni väntar på att grillmaten ska bli klar. En säker hit.